Истории на марките

Всеки един от нашите продукти трябва да отговаря на две характеристики без никакви компромиси - трябва да има оригинален дизайн и добавена стойност. Винаги преди въвеждането на продукта в нашата оферта проверяваме производителя и социалните му ползи. И това е причина защо никъде другаде няма да намерите подобна комбинация на оригинални произведения на едно място. Прочетете истории на марките, с които се гордеем, че са част от нашето портфолио.

Изберете марка

Весели чорапи Good Mood 

Mr. Gugu и Miss Go 

Lotus Leggings

Rock off

Весели чорапи Good Mood

Мисията на марка Дедолес е непрекъснато да насърчава уникалността на човека, като всеки може да намери нещо за себе си, което да изразява истинското му АЗ. Ето защо решихме в името на нашия лозунг: "всички сме различни, всеки е специален" да създадем марка на весели чорапи Good Mood. Нашите весели чорапи са проектирани от дизайнерите в Словакия, които се включиха в публично предизвикателство. Характерно за веселите чорапи е, че всеки от тях е различен, но заедно са перфектна двойка. Те са игриви и цветни и чрез дизайна си разказват история. История е за всеки от нас, за нашето творчество и за това, което обичаме.

Какво прави веселите чорапи Good mood специални?

Веселите чорапи можете да считате за перфектен моден аксесоар, не само скучен коледен подарък. Те имат послание да разпространяват осведоменост за уникалността на всеки един от нас и така да правят деня ни винаги малко по-весел. С усмивка на лицето всичко върви по-добре.

Символът на различни чорапи се свързва със Световен де на синдрома на Даун, който си напомняме ежегодно на 21. март с "предизвикателство на чорапи". Чорапи са се превърнали в символ на този ден защото формата им наподобява тази на хромозома. Казва се, че въпреки, че хора със синдрома на Даун са различни, са и специални и могат да ни вдъхновят по много начини.

Mr. Gugu и Miss Go

Mr. Gugu и Miss Go се считат в момента като една от най-динамичните модни марки в Европа. Марката е създадена в Полша с цел да даде на всеки човек шанс да изрази своята уникалност и да излезе от линията. Това са дрехи, които ще ви обедят със своето качествто и също така чрез техен безкомпромисен стил ще ви накават да почуствате свободата и истинското си аз. Те внасят цветове и безпогрешен дизайн в улиците на големи градове и по-малки села.

Какво прави продуктите на Mr. Gugu и Miss Go различни?

Марка Mr. Gugu и Miss Go не прави компромиси в стила или призводството. Всичките им дрехи са 100% проектирани, шити и отпечатани в град Биелско-Бяла в Полша, като по този начин подпомагат на местната икономика и гарантират развитието на нови технологии. Свързан с това е фактът, че отказват производство от Китай. Те не пестят от заплатите на служителите си, защото осъзнават, че служителите представляват както компанията отвън, така и целия бизнис модел е изграден на лоялността на служителите и партньорите, без които не биха постигнали нищо.

Производственият процес също отчита изцяло опазването на околната среда. Всички дрехи са изработени с технология която намалява текстилни отпадъри чрез прецизно рязане на текстилни тъкани. Цветове, с който се в Mr. Gugu и Miss Go отпечатат дрехите не съдържат никакви опасни вешества, и по този повод са сертифицирани със сертификат STANDARD OEKO-TEX® 100. Тоеа е глобално призната независима система за тестване, която оценява материали, полуфабрикати и готови текстилни изделия на всички нива на изработка. Много е трудно да се получи този сертификат и само компании, които отговарят на строги изисквания на всички части от облеклото, ще го получат.

Техите безпогрешни дизайни, на които са световноизвестни произведения на изкуството, както и напълно луди мотиви, създадени в сътрудничество със съвременни художници ще намерите на суитчъри, тениски, клинове, бански костюми и раници. Всички са изработени от качествени материали: памук, спандекс, полиестер и найлон.

Lotus Leggings

Марка Lotus Leggings започна да пише историята си с проста мисъл: да накара жените да изразят своята личност и да се чувстват комфортно в качвствен и удобен клин. Марката, създадена в САЩ, започна като малък онлайн магазинм който е нараснал в световен формат. Днес не предлага само клинове, но и много други продукти, но все още с основен мотив да изразява индивидуалността си и това, което обичаме чрез оригинален дизайн.

С какво се Lotus Leggings отличават?

Клинове на марка Lotus Leggings са шити в Китай. Производителят спазва висок стандарт на изработката и качеството на своите продукти. Това се държи на възнаграждаването на служителите си със справедливи заплати, старае се да наема талантливи хора и от части и хора в неравностойно положение, като са самотни майки. Използваните материали за изработка на клинове за различни приложения са тествани отдавна. Клиновете, предназначени за всички физически движения имат специални влакна, които регулират отстраняването на потта. Клиновете са отпечатани по цялата си площ с качествени бои, които не пускат при изпиране и не съдържат опасни вещества.

Rock off

Rock off е английска компания със складовете си в Ливърпул, на която дейността е изключително търговия на едро на лицензирано облекло и аксесоари од най-големи музикални звезди и герои от компютърни игри, филми и сериали. С тениските те ви позволяват да изразите своя музикален и филмов вкус.

Какво прави Rock off специални?

Тениските са изработени от 100% памук, което ви гарантира максимално удобство и през горещи летни нощи. Всички продукти, които от Rock off предлагаме, дали това е облеклото или мъгове, те са 100% оригинални и имат лиценз, висококачествен печат без никакви AZO багрила.