Повече информация за допълнителните услуги

Приоритетно обработване на поръчка

Искаш да получиш веселите продукти у дома възможно най-скоро? Благодарение на тази услуга можем да обработим поръчката ти приоритетно, така че да не чакаш на опашка с останалите. Това ще намали общото време за обработка до взимането на пратката от куриерската фирма.

*Приоритетното обработване на поръчка е услуга по избор. Ако бъде избрана тази допълнителна услуга, поръчката на купувача се обработва приоритетно спрямо поръчките, които не са обект на приоритетно обработване, т.е. за които допълнителната услуга за приоритетно обработване не е била избрана в пазарската кошница. Приоритетното обработване се прилага, когато тази допълнителна услуга бъде избрана в пазарската кошница и се заплати цената ѝ. Цената на тази услуга е показана в пазарската кошница.

Такса за обработка на поръчки под 30 лева

За поръчки на стойност под 30 лева* (включително) ще бъде начислена такса в размер на 4 лева. Тази такса ни помага да покрием разходите, свързани с опаковъчните материали и труда на складовите работници за изпращане на твоята поръчка. Добави още нещо дребно в кошницата и таксата ще бъде поета от нас.

* включва стойността на стоките в поръчката с ДДС без услугите

Цена на услугата: 4 лева

Сигурна доставка

Ако пратката ти е увредена, изгубена или е възникнал друг проблем по време на доставката, ние веднага ще ти изпратим стоките отново. Само избери допълнителната услуга „Сигурна доставка“ и няма да е необходимо да чакаш разрешаването на потенциалната рекламация към превозвача.

Цена на услугата: 3 лева

Избери екологична опаковка

Ние сме загрижени за опазването на природата. Ето защо бихме искали непрекъснато да намаляваме количеството пластмаса в опаковката на твоите весели поръчки. Тази сума ще ни помогне да покрием разходите за екологична опаковка и така да намалим въглеродния си отпечатък, осигурявайки по-добро бъдеще на планетата.

Цена на услугата: 2 лева