Дедолесни дребни за СЗО

Поради ситуацията с пандемията на коронавирус от 16 март до 31 май 2020 временно променихме предназначението на нашето събиране на средства за да подкрепим фонда на Световната здравна организация (СЗО) да направим борбата срещу пандемията по-ефективна. Заедно дарихме с 55 830 € (109 553,87 лв), за което ви благодарим.


Пандемията от Covid-19 изненада всички ни. Ние в Dedoles също трябваше да реагираме незабавно.

По тази причина променихме предназначението на даренията от Дедолесни дребни. При нормални обстоятелства нашите клиенти имат възможност да дарят за засаждането на дървета, когато заплащат поръчките си. Поради настоящата ситуация решихме временно да променим предназначението на събраните средства. Тъй като Dedoles вече работи в повече от 20 европейски държави, най-очевидното решение за нас изглеждаше да пренасочим 100% от събраните средства за Световната здравна организация (СЗО), за да помогнем за по-ефективно противодействие на пандемията. Ние дори удвоихме дарените суми.

Полезна информация:

Доставка
Ние ще доставим вашата пратка с куриер до вашия адрес. 


Как да се подготвите за приемане на пратка?
Препоръчваме ви да носите маска на лицето си, когато взимате пратка. Не забравяйте да измиете ръцете си след като получите пратката си. Препоръчваме ви да изберете предварително плащане с карта още при създаване на поръчката, за да можете да вземете пратката си възможно най-бързо и да сведете до минимум контактите с други лица.

Връщане на стоки и рекламация
По-голяма част от нашите служители останаха вкъщи с децата си. Следователно има вероятност, че вашите заявления за замяна или рекламация ще бъдат обработени в по-дълъг срок от обикновения. Поради тази причина сме определили срок за връщане или рекламация на 100 дни.Безопасност на нашите служители
Всички наши служители, които имат възможността работят от вкъщи им е разрешено. Засилихме превантивните хигиенични мерки при работа в склада и увеличихме интензивността на почистването и дезинфекция на работното пространство.Пожелаваме ви на всички много здраве, сила и оптимизъм. Заедно ще се справим!

Вашият екип на Дедолес