8-ият рожден ден на Дедолес


Като например, в Дедолес знаем, че всеки наш клиент обича весели дизайни и свобода на обличане. Открийте 8 интересни неща, случили се в Дедолес през последната година и ще научите малко повече за нас.


1. Ние създадохме наш собствен продуктов екип. До 90% от новите модели са създадени от нашите талантливи словашки дизайнери, които успяха да обогатят продуктовата гама на Дедолес с повече от 200 нови продукта за година. Бяха добавени нови продуктови линии за бельо, къси чорапи и спортни чорапи. Искаме винаги да намирате нещо ново сред нашите предложения, което да ви изненадва и прави щастливи.


2. За да обработваме по-добре вашите поръчки и клиентите ни да остават още по-доволни, ние се преместихме в нови, по-големи складове, подобрихме нашия уеб сайт, ИТ и складови системи.


3. За да може Дедолес да осъществи тази промяна, вие ни помогнахте да засадим 50 000 дръвчета в Татренския национален парк, което представлява около 40 хектара. Повече от 700 доброволци се включиха в залесяването. Много ви благодарим!


4. Стъпихме на нови пазари. Днес нашите продукти се купуват не само от клиенти в Словакия, но също и в Чешката република, Унгария, Полша, Австрия, Словения, Румъния, България, Хърватия, Германия, Франция, Белгия, Великобритания, Нидерландия и Ирландия. И ние планираме да отидем още по-далеч.


5. Разширихме екипа на Дедолес. Вече сме повече от 130! Всички сме различни, но заедно формираме идеален екип. Собственикът и основателя на компанията, Яро Храпко, отпразнува своя 30-и рожден ден и очаква ново попълнение на семейството си, така че скоро още един малък член на Дедолес ще се присъедини към нас.


6. Чрез кампанията Шареното чорапено предизвикателство успяхме да повишим информираността за Синдрома на Даун в повече от 10 държави. Благодарение на вас успяхме да дарим 8000 евро на Асоциацията „Синдром на Даун“ в Словакия и още 2533 евро на Международната асоциация „Синдром на Даун“, която събира и подкрепя хора и организации от цял свят. И ние ще продължим да го правим.


7. Дори коронавирусът не ни спря! Благодарение на вас ние също така дарихме 55 830 евро на Световната здравна организация за борбата с COVID-19. Дарихме около 4000 чифта „медицински“ чорапи на лекари и медицински персонал в знак на благодарност за тяхната отдаденост и неуморна работа.


8. Зарадвахме над 700 000 от вас.

Обработихме повече от половин милион Весели поръчки от вас само през миналата година! Страхотно е, че нашите продукти ви правят толкова щастливи, въпреки че, реално, те са просто нещо дребно.


Вече очакваме още една успешна година за Дедолес. Благодарим ви за подкрепата, нямаше да постигнем нищо без вас