Прочети нашата философия

Не ни е все едно...

Дедолес вярва, че това което променя света към по-добър зависи от ежедневните ни решения. Ето защо продаваме само дрехи и аксесоари, изработени от качествени материали и наблягаме на етично и устойчиво производство.

Купувайки нашите продукти, всеки клиент става част от инициативата да направим този свят по-добро място за живеене.

КАК?

Всеки ден ни дава шанс да започнем отначало и да бъдем по-добри. Да правим повече за себе си и за своето обкръжение, и това е кравивото на живота. Всеки иска да остави нещо след себе си. Нашето "нещо" е мечта, след нас да остане по-доброто АЗ.

  • към себе си
  • към природата
  • към обществото и бъдещите поколения

Към самите нас

Ние даваме на всеки човек възможност да изрази словобно и отговорно своето АЗ. Знаем, че индивидуалността прави света красив. Ето защо при нас ще намериш дизайн, който ще разкаже повече за Теб без думи чрез нещо толкова обикновено като дрехи. В същото време разпростаняваме уважение към стила на другите около нас. Само тогава всички ще сме доволни.

Към природата

Природата е страхотно вдъхновение за нас и е източник на материали и енергия. Природата също беше вдъхновение за създаването на името на марката Дедолес, защото нашият основател Яро вярва, че в бизнеса се прилагат същите принципи като в природата. "Дедо" символизира мъдрост, опит, човечност и доброта. "Лес" представлява природа и свобода и е източник на енергия на човека.

Знаехте ли че...

...име Дедолес произлиза от комбинация на два силни символа? "Дедо" символизира мъдрост, опит, човечност и доброта. "Лес" представлява природа и свобода и е източник на енергия на човека.

В нашето портфолио избираме само социално отговорни продукти, при които изработката никой не страда, изработени са етично и от качествени материали, гарантиращи им дългия живот. Ние не правим компромиси в това. Дългият им живот ще Ти гарантира спестяване на пари и по-малко текстилни отпадъци. Ние проверяваме социалната полза на всички продукти на Дедолес и това за това няма да намерите подобна комбинация от оригинални изделия на едно място никъде другаде. Прочетете историите на марките, които са горда част на нашето портфолио.

Засаждаме дървета

Действята са много по-важни за нас отколкото социален статус. Това е причината защо стаханме от компютрите и решихме да действаме. Заедно с нашите клиенти засадихме гора, гората на Дедолес. И ще продължим, защото ние знаем колко са важни дървета за нас. С всяка покупка при нас, ти също допринасяш за добро дело чрез "дедолесни дребни". Всичките тези пари до последната стотинка ще бъдат използвани за засаждане на дървета. Виж как работи ТУК

Към света и следващите поколения

Бизнесът има голям потенциал да промени и повлияе на нещата към по-добро. Осъзнаваме, че най-важният ни клиент е наш служител. Той трябва да бъде удебен в ценностите на обществото. Само тогава ако служителите вярват на мисията е възможно да се привлекат повече клиенти, да се подобряваме и в крайна сметка да направим светът по-добро място за живот за нас и бъдещите поколения.

Мислим за бъдещите поколения. Искаме и те да се наслаждават на красотата на природата и да имат достатъчно ресурси, точно както имаме и ние ДНЕС. Ние имаме ангажимент да определяме екологичните процеси в нашата компания, да минимализираме отпадъци и да увеличаваме качеството и устойчивостта на материали, които използваме и от които са направени нашите продукти. Искаме да помагаме, образоваме и споделяме. Това е една от причините да участваме всяка година в "Предизвикателство на чорапите", чрез която помагаме на деца със синдром на Даун, защото тяхната непосредсвеност и спонтанност са голямо вдъхновение за нас. Виж всичките ни дейности, които повишават нашата социална отговорност и устойчивост. (Be smarthead) https://www.besmarthead.com/top-companies- тук има нашият профил