Суичър без качулка Бурно море

Временно изчерпано

Описание

Удобен и висококачествен суичър без качулка с мотив на произведения на изкуството ще Ви отличи и ще внесе изискаността на стари класически автори във вашето облекло. По-конкретно, този носи произведението на японския автор Кацусика Хокусай. Това е първата картина от поредица от 36 гледки към планината Фуджи, а също и най-известната картина на Хокусай. Планина Фуджи е много важна за японската култура поради религиозни и културни причини. Легендара гласи, че богинята има на върха на Фуджи еликсир на живота. Според традицията, която е основата на манията на Хокусай към тази планина, Фуджи би трябвало да крие тайната на безсмъртието.

 • Материал: 70% Памук и 30% Полиестер
 • Комфортно носене
 • Мотивът не се изпира и не избледнява
 • Производствения процес минимизира отпадъците чрез прецизно изрязани тъкани благодарение на използването на най-новите специални технологии
 • OEKO-TEX® сертификат
 • Произведено в ЕС
 • Удобен и висококачествен суичър без качулка с мотив на произведения на изкуството ще Ви отличи и ще внесе изискаността на стари класически автори във вашето облекло. По-конкретно, този носи произведението на японския автор Кацусика Хокусай. Това е първата картина от поредица от 36 гледки към планината Фуджи, а също и най-известната картина на Хокусай. Планина Фуджи е много важна за японската култура поради религиозни и културни причини. Легендара гласи, че богинята има на върха на Фуджи еликсир на живота. Според традицията, която е основата на манията на Хокусай към тази планина, Фуджи би трябвало да крие тайната на безсмъртието.

  Доставка и връщане

  • Куриер GLS - 5,99 лв

  Стойност на наложен платеж 1,99 лв


  Приемаме само непрани и неносени стоки с оригинални етикети за замяна/връщане.По хигиенни причини не приемаме обратно бельо (боксерки, шорти, бикини и др.), бански костюми, чорапи.

  Таблица с размери

  Размер Дължина Дължина на ръкав Гръдна обиколка
  XS 70 63 100
  S 71 64 104
  M 72 65 108
  L 73 66 112
  XL 74 66 116
  XXL 76 67 120
  3XL 78 68 126
  4XL 80 69 132

  Код на продукта: S-PC1108