Замяна на стока

Бихме искали да Ви информираме, че замяната на стоки може да отнеме до 30 дни. Ако желаете стоките да пристигнат при Вас по-рано, Ви препоръчваме да върнете първоначалните стоки, да поискате възстановяване на платената сума и да направите нова поръчка. Благодарим Ви за разбирането.


Ако желаете да замените размера на получената стока, моля попълнете "Формуляр за замяна/връщане на стока".

  • Преди изпращане, моля, уверете се, че изпращате стоките обратно в оригиналното им състояние, т.е. непрани и неносени с неповредени оригинални етикети.
  • Обикновено предлагаме само замяна на размера на продукта.
  • Замяна за друг мотив на продукта е възможна само ако става въпрос за същия тип продукт на същата цена.
  • Ние не осигуряваме замяна за друг вид продукт (например чорапи за боксерки). Ако се интересувате от други стоки, е необходимо да създадете нова поръчка и ние ще ви върнем сумата за върнатите стоки.

 

Ако заместващите стоки са на склад, ние изпращаме пратката веднага след обработката на замяната (за тази пратка не ви се надчисляват транспортни разходи). Ако стоките не са на склад, ние ще изпратим пратката след като бъдат отново налични. За изпращането ще ви уведомим по имейл.

 

При замяна на стока изпратете пратката (без наложен платеж и без куриерски услуги за наша сметка) на следния адрес:

Дедолес ООД (s.r.o)

Логистичен център на Интерлогистика

Западна промишлена зона - Юг

Варна 9000, България

 

Предоставеният адрес не е мястото, където се обработва замяна на стока, затова обработката на вашата заявка може да отнеме повече време. Ще ви информираме за обработката на пратката по имейл.

*Ако ви е нужен тел. номер за изпращане на пратка, посочете един от контактите по-долу:ЗПЗ-ЮГ Логистичен център на Интерлогистикател.: 052 607607 / 052 601286 / 052 632193 / 052 632194

Пример за правилно опакован продукт, подходящ за замяна/връщане:

   

  

Пример за неправилно опакован продукт, неподходящ за замяна/връщане: