Дедолесни дребни за СЗО

Поради ситуацията с пандемията на коронавирус от 16 март до 31 май временно променихме предназначението на нашето събиране на средства за да подкрепим фонда на Световната здравна организация (СЗО) да направим борбата срещу пандемията по-ефективна. Заедно дарихме с 110 768,57 bgn, за което ви благодарим.


Скъпи клиенти, тъй като здравето е на първо място за нас, и точно сега е по-важно от всякога да го защитаваме, ние предприехме няколко стъпки, за да защитим вас и нашите колеги.

Доставка
Ние ще доставим вашата пратка с куриер до вашия адрес. 


Как да се подготвите за приемане на пратка?
Препоръчваме ви да носите маска на лицето си, когато взимате пратка. Не забравяйте да измиете ръцете си след като получите пратката си. Препоръчваме ви да изберете предварително плащане с карта още при създаване на поръчката, за да можете да вземете пратката си възможно най-бързо и да сведете до минимум контактите с други лица.

Връщане на стоки и рекламация
По-голяма част от нашите служители останаха вкъщи с децата си. Следователно има вероятност, че вашите заявления за замяна или рекламация ще бъдат обработени в по-дълъг срок от обикновения. Поради тази причина сме определили срок за връщане или рекламация на 100 дни.


Дедолесни дребни
Поради ситуацията с пандемията на коронавирус от 16 март до 31 май временно променихме предназначението на нашето събиране на средства за да подкрепим фонда на Световната здравна организация (СЗО) да направим борбата срещу пандемията по-ефективна. Заедно дарихме с 109,553.87 евро, за което ви благодарим.


Безопасност на нашите служители
Всички наши служители, които имат възможността работят от вкъщи им е разрешено. Засилихме превантивните хигиенични мерки при работа в склада и увеличихме интензивността на почистването и дезинфекция на работното пространство.

Ще ви държим в течение за допълнителни действия.


Пожелаваме ви на всички много здраве, сила и оптимизъм. Заедно ще се справим!

Вашият екип на Дедолес