Ние сме с вас


Скъпи клиенти, тъй като здравето е на първо място за нас, и точно сега е по-важно от всякога да го защитаваме, ние предприехме няколко стъпки, за да защитим вас и нашите колеги.

Доставка
Ние ще доставим вашата пратка с куриер до вашия адрес. 


Как да се подготвите за приемане на пратка?
Препоръчваме ви да носите маска на лицето си, когато взимате пратка. Не забравяйте да измиете ръцете си след като получите пратката си. Препоръчваме ви да изберете предварително плащане с карта още при създаване на поръчката, за да можете да вземете пратката си възможно най-бързо и да сведете до минимум контактите с други лица.

Връщане на стоки и рекламация
Много от нашите служители останаха вкъщи с децата си. Поради това може да се случи, че вашите рекламации и връщане на стоки да бъдат обработени по-късно от обикновено. Затова удължихме времето за връщане или рекламация на стоки в рамките до 365 дни.


Дедолесни дребни
Обикновено, ние ви даваме възможност да допринесете за засаждането на дървета със закръглането на сумата на покупката. Поради настоящата извънредна ситуация решихме временно да променим предназначението на тези средства. Ще пренасочим 100% от събраните средства към фонда на Световната здравна организация (СЗО), за да допринесем за по-ефективна борба срещу пандемията на коронавирус. Дедолес ще удвои сумата за всичките вноски на своите клиенти до 19 500 лв. Повече информация 


Безопасност на нашите служители
Всички наши служители, които имат възможността работят от вкъщи им е разрешено. Засилихме превантивните хигиенични мерки при работа в склада и увеличихме интензивността на почистването и дезинфекция на работното пространство.

Ще ви държим в течение за допълнителни действия.


Пожелаваме ви на всички много здраве, сила и оптимизъм. Заедно ще се справим!

Вашият екип на Дедолес