Весели чорапи от рециклиран памук Есенен таралеж

Весели чорапи от рециклиран памук Есенен таралеж

 • Безплатна доставка при покупка над 99 лева
 • Връщане на стоката в рамките на 100 дни

Код на продукта: GMRS143

 • Материал: 60% рециклиран памук, 20% полиестер, 18% полиамид, 2% еластан
 • Марка: Dedoles
 • Комфортно прилягане
 • Оригинален дизайн, вдъхновен от всичко, което ни заобикаля
 • Чорапите трябва да се перат при температура до 40°C
 • Не се препоръчва: сушене в сушилня, химическо чистене и използване на избелващи препарати
 • Разработени в Словакия, произведени в Турция

Тялото на таралежа е защитено от повече от 5000 остри игли. По подобен начин и ти можеш да защитиш краката си с тези Весели чорапи.

Покажи че те е грижа за природата с Веселите чорапи, изработени от рециклиран памук. Производството на рециклирани влакна започва със събирането на текстилни отпадъци от шивашките фабрики. След това тези материали се сортират по цвят, нарязват се и се смесват. След което се изпридат с машини. Поради разделянето по цветове не е необходимо да се багрят допълнително, което спестява хектолитри вода, която иначе се замърсява в процеса на багрене. В производствения процес не се използва нов памук, с което се пестят природни ресурси и се дава втори шанс на текстила, който иначе би се озовал на сметищата.

Стремим се да подобряваме качеството на нашите продукти. Ето защо окончателният дизайн и цветовият нюанс на този продукт може леко да се различават от снимката на продукта.
 • Speedy - пунктове за получаване

  6.96 лв
  Доставяне приблизително 5 работни дни от датата на получаване на поръчката от превозвача
  Speedy - пунктове за получаване
 • куриер

  9.76 лв
  Доставяне приблизително 5 работни дни от датата на получаване на поръчката от превозвача
  Поръчката ви ще бъде доставена с куриер на посочения от вас адрес.
  куриер

Приемаме само непрани и неносени стоки с оригинални етикети за замяна/връщане.По хигиенни причини не приемаме обратно бельо (боксерки, шорти, бикини и др.), бански костюми, чорапи, Весели маски за лице.

При замяна или връщане на стоки тези от тях, които са опаковани в кутии (напр. ботуши за дъжд), трябва да се върнат в тяхната оригинална кутия.

Производството на рециклирани влакна започва със събирането на текстилни отпадъци, които се разпределят по цвят, обработват се и от тях се изработват нови прежди. Процесите, които не изискват оцветяване, намаляват консумацията на вода и замърсяването. 11 литра вода е разходът за добива на 1 килограм обикновен памук, а за оцветяването на 1 килограм прежда са нужни 130 литра вода. Процесите на рециклиране спестяват до 237 милиона литра вода на ден. Освен това текстилът, който иначе би се озовал на сметището, получава втори шанс.

Посетихте